Oppdateringer

Nye bilder av valpene med sine nye eiere under C og D kull

søndag 14. november 2010

Mye har skjedd

Det norske VM laget

Det har desverre vært lenge siden forrige oppdatering. det har skjedd mye for oss slik at jeg skal prøve å nevne bare de viktigste.

Nm lavland: Stilte Kira, Gangster og Tierbua`s Pippi. Etter første dag var det bare Pippi igjen av mine. Hun gikk videre på søk. I semi finalen gjorde hun sakene sine godt og med 2 fuglearbeid fikk hun en 2 VK. I fanalen fikk hun 2 fuglearbeid med reis i første slipp. Alt så ut til at dette virkelig skulle gå veien. I andre runde skjer derimot det fatale og hun blir for urolig på ett fuglearbeid på en enslig rapphøne. Helt forjævelig følelse.

Så var det VM neste.
Vi reiste nedover med ikke så lite spenning i magen. På det kontinentale laget var det Sogneexpressen`s Tiara, Kvitnyken`s Nikita(Mor til Kira), Gangster og Sogneexpressen`s Kira til start. Det gikk desverre ikke helt til topps for oss, men uansett en kjempetur. I St Hubertus gikk det derimot meget godt for damelaget og Randi og Marte ble verdensmestere. Vi skal komme tilbake med en mer utfyllende rapport senere.

Her hjemme har det dermot skjedd mye godt for hunder med tilknytting til oss.

Borgeflon`s RK Otto(En pointer vi hadde en periode) til Pål Skjennum fikk en 2 AK skog

Gruetjernet`s Bonnie(Ganster/Lyng) har fått en 3 Ak og en 2 AK( Neste gang regner vi med at apportbevis er med)

Gruetjerne`s Tyr(Gangster/Lyng) har fått hele 4x2 AK i høst

Gruetjernet`s Hegg(Ganster/Lyng) har fått 2 AK skog


I dette kullet er det nå 5 premierte. Det er også svært moro for oss at de 2 som knivet om årets unghund vinter begge er i toppen av årets NVC totalt. Kanskje det viser seg at det er mulig å avle gode hunder uten å ha høy index. Slik det er nå har ihvertfall 6 av Gangster`s 13 valper som er gamle nok til å stilles blitt premiert.