Oppdateringer

Nye bilder av valpene med sine nye eiere under C og D kull

mandag 15. november 2010

En oppsumering av årets sesongDa er prøvesessongen over for vår del. Det har vært ett meget godt år til tross for forholdsvis få starter og mye annet på prioriteringslista.
Her kommer det en kjapp oppsumering av årets sessong for vår del.


Høgdalia`s Frida fikk sin debut i AK. Dette resulterte i premie på 4 av 6 starter. Hun fikk 2x 2 AK og 2x 1 AK. Hun har også vært på utstilling med Cert som beste resultat.


Borgeflon`s Raffzeth fikk sin debut i Uk. Hun fikk 3 UK, 2x 2 Uk og 1 UK. Hun ble også nr 2 i SPK Guldpokal. Hun har også vært på utstilling med Cert som resultat


Årdalen`s Revolution har fått en masse premier. Hun fikk i UK 4x 2 UK og 1 UK. På Høyfjell har hun fått 3 AK, 2x 2 AK og 1 AK. På skog har hun 2 AK samt 1 semifianle NM skog. Hun er i dag 28 måneder gammel slik at vi må si oss meget fornøyd med dette. Det er derimot Rune som har trent og ført henne i hele år.


Borgeflon`s Quikcan bodde hos oss en periode. Hun fikk en 2 Uk og 1 pr Norsk derby semi. En meget tiltalende hund som vi nok kommer til å høre mer ifra hos sin nye eier.Av hunder som kommer fra oss eller er etter en av våre hunder har det også vært meget hyggelig.

Høgdalia`s Ymir har fått en rekke premier på Island. Flere 1 og 2 AK. Vi gleder oss til hva Keli får til videre.

Gruetjernet`s Tyr(Etter Gangster) har fortsatt sin imponerende premieliste med 2 UK, 3 x 1 UK og 4 x 2 AK. Han ble også årets unghund vinter i NVC

Gruetjernet`s Hegg(Etter Gangster) fikk 2 AK skog

Gruetjernet`s Bonni (Etter Gangster) fikk 2 og 3 AK lavland


En kjapp hodereging viser at alle valpene som er stilt etter Kira/Poco er jaktpremiert og har Cert på utstilling. 3 er også premiert i kombinertgrenene.

Av Gangsters valper er det 13 som er gamle nok til å kunne stilles. Av disse er 8 stil og 6 av disse er premiert. Disse 6 har tilsammen 31 premier.
Samtlige valper som er HD fotografert er også HD frie med A som resultat.

Ett kanonår for oss som ikke hadde vært mulig uten flikne valpekjøpere. Takk til dere