Oppdateringer

Nye bilder av valpene med sine nye eiere under C og D kull

onsdag 24. mars 2010

Algarin`s barnebarn

Falk av Tverregga

Det er etterhvert en del av Algarin`s barnebarn som vokser til og begynner å vise seg frem. I Norge er det sålangt valper etter Gangster som er vist frem med gode resultater, men det er flere på vei. I Sverige er det H kullet til kennel Ormkullen. De er så fornøyd med denne kombinasjonen at de har gjort gjennparring med samme hannen og har valper disse dager. Foruten de hundene som er etter Gangster er det flere på vei. Det er 2 hanner etter Gryingen`s Conan/Tara(søster av Gangster) på vei fram. De er fortsatt unge, men så langt ser det ut til å bli bra. Fikk noen bilder av Falk av Tveregga i dag. Eier Knut Hovdehaugen har vært i fjellet i dag og hatt en rekke flotte situasjoner.
Tommy Andersen(kennel Tiurjegeren) har valper med Ormkullen`s E-Nitro(Sønn av Algarin). Dette blir en spennede kombinasjon som vi gleder oss å se hva det blir av.
Ellers så starter NM vinter i morgen. Først ut er lagkonkuransen. På KV laget er mor til Revolution(A-Senda) og mor til Kira(Kvitnyken`s Nikita) på laget. Rune Nedrebø, Robert Brenden og Bergthor Antonson har trent i nærheten av Sortland i dag. De melder om tungt føre, men meget godt med fugl slik at morgendagen blir spennende. Det vil bli oppdatering etter hvert slipp på http://www.vorsteh.no/