Oppdateringer

Nye bilder av valpene med sine nye eiere under C og D kull

søndag 18. april 2010

Nok en kanonhelg i fjellet

Kom hjem sent i går etter enda en kanonhelg i fjellet.

Vi har vært på Grotli og startet i helga. Startet Gangster og Pippi til Glenn Olsen i VK på fredag. Dette var ingen suksess og ingen av disse kom seg til semifinalen.
Startet da Raffzeth og Frida på lørdag. I ett forferdelig vær med tett snødrev og vanskelig fugl fikk Raffzeth seg tidlig ett fuglearbeid med reis, og en stand hvor fuglen gikk før vi kom til.
Vi ble pga været tvunget ned io skogen der det var meget tungt, slik at hun ble sliten og med noen minuser i tillegg fikk hun en 3 pr UK. Frida gikk meget godt på det tunge føret og ble avsluttet som siste hund, men desverre ingen fugl.

På sørdag startet jeg Raffzeth. Hun gikk meget godt til tross for føret og holdt galoppen dagen ut. Hun fant også fugl og fikk 1 pr UK. Hun er nå startet 4 ganger og er premiert samtlige og er klar for Norsk Derby

Rune har startet Revolution(Gangster-A-Senda) i Storlidalen. Hun klemte til igjen med 2 uk lørdag(manglet reis) og 1 Uk søndag med 4 fuglearbeid. Vi står medeier på Revolution, men det er Rune som har gjort all jobben med henne.
Revolution leder nå NVC cupen for unghunder.
Det kom også en meget hyggelig tekstmelding fra Island. Ymir(Kira/Poco) fikk 1 AK på fredag og 2 AK på lørdag. Vi er meget imponert over hva Keli har fått til med denne unge hunden.
Av Kira`s 4 valper som er stil på prøve er alle premiert og 2 er kvalifisert til VK 2.5 år gamle.
Andre premier som bør nevnes er vel uten tvil Robert Brenden KV tisper. Niktita(Mor til Kira) fikk 2 VK, CK kval og 1 VK, CK semi.
Tiara fikk 5 VK kval og 1 VK med Cacit finale.
Dette er Tiara`s andre Cacit på 2 helger
Vi gratulerer